[:sk]Dalo by sa povedať, že snom každého podnikateľa je vyjsť z akejkoľvek neštandardnej situácie minimálne o krok pred svojou konkurenciou. V Hotel pod Lipou RESORT sa im to v pandémiou ťažko skúšanom gastro segmente podarilo. A to vďaka tzv. leasingu zamestnancov. Vypočujte si viac v našom podcaste.
Náš moderátor Rastislav Duriš sa s Petrou Ďurčekovou, hotel manažérkou rezortu Hotel pod Lipou, porozprával o tomto netradičnom modeli spolupráce troch strán. Dozviete sa:
Rozhovor kvôli protipandemickým opatreniam prebiehal online, preto sa za prípadnú zhoršenú kvalitu zvuku ospravedlňujeme.
TIP: Zaujala Vás táto téma? Voľne dostupný vzor zmluvy viažuci sa na Dočasné pridelenie zamestnanca medzi kmeňovým zamestnávateľom a zamestnancom nájdete na zmluvy.tulu.sk
Páči sa vám nás podcast a zaujímate sa o aktuálne HR témy? Dajte nám follow na vašej obľúbenej podcastovej platforme a hneď budete vedieť, kedy pridáme novú časť.